LIVE REPORT

Distorment

Поредният много добър концерт в Party Club Бургас! Отново пълно, отново познатите лица, и отново много метъл! Ама много!

И аз и бандата не очаквахме много хора, нито пък лудница... Е, хора дойдоха! И то не случайни! Буквално на пръстите на двете ви ръце и двата ви крака се броят агентите в тоя град, които могат и вдигат духа на концертите тука... Но да не изброявам имена... И наистина – Distorment бяха реакторът, който даде такава енергия на тълпата, че мястото буквално избухна! Един съвет към всички банди, на които им предстои да свирят тук: забийте някой кявър още в началото или някоя по-позната и дива ваша песен – така спъвате купона още в началото на надолнището и вместо да се влачи до дъното, се търкаля като лавина и помита всичко по пътя си! Това направиха и Gabana наскоро, чийто концерт също беше много забавен! Но друго е да видиш как аетошките агенти избухват на Сепултурската Slave New World!

Лудница е импровизираният стейдж дайвинг на това място, където докато те носят се суркаш по тавана, където публиката е толкова близо до микрофона, колкото и вокалистът, а в погото често някой ти настъпва педалите и ти включва или изключва дисторшъна! Ама тва пак отива към графата 'чар на мазето'!

Концерт под надслов ‘Бисове безкрай!’ Включвания от известни бургаски метъл имена и крясъци в микрофона на текстове на собвстен език може би... Но пък бруталничко! Добра демонстрация за това, какво ще се случи в идната събота (18.11.06) в Младежкия дом, както и в София на другия фестивал по същото време... Ще се видим там навярно, все същите пациенти...
коментари [3] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Cogito, ergo sum.
Дезидерий Декарт [1596-1650 г.]