LIVE REPORT

Хиподил (Лора)

Като научих, че след няколко часа в близкия Бургас ще свирят Хиподил, веднага събрах контингент хедбенгъри и пари от баба ми и се изстреляхме във вярната посока! Странно, но колкото и да са ми любима българска група, досега не бях имал възможност да ги гледам наживо! Тоя шанс не беше за изпускане! В последствие се оказа, че бандата свири в подкрепа на предизборна кампания, което не ме зарадва особено, но ще се абстрахирам от тоя факт в настоящия репортажец. Просто нещо не ми се връзва анархо-банда да вика от сцената "Гласувайте!" Но не мога да съдя никого за позицията му и това очаквам и от другите.

Та към 23 часа се сурнахме по плажа в близост до Пантеона, където на Самбата трябваше да бъде мероприятието. Още не се появихме и всичко започна, все едно нас чакаха. Застанахме на една маса, тип щъркел с бутилките, съвсем близо до сцената и позяпахме Карбовски и някоя мис България, докато говорят. После имаше зверска заря и някъде тогава научихме, че цяла вечер има БИРА БЕЗ ПАРИ на бара! Заключенията за вас!

Хиподил излязоха на сцената и Светльо започна да бълва уникалните си неща, с които умори всички от смях.

Не, не си, отивай си! Ще ми бъде, бъде...

След малко откриха с ПВЦ и танците се завихриха! В същото време вече и цялото Бургас Ботъл Крю беше на линия! Крокопотамите газят наживо, няма спор! Всички пеят и танцуват пред сцената, скачат от нея и се размазват на пясъка... Балетни стъпки, отработвани с години! Каква красота само - сблъсъци на титани на фона на прекрасните звуци в пясъка! Някои го наричат просто пого, но аз не мисля, че тази така простичка думичка е достатъчна да опише уникалността на спектакъла! Даааам...

Заредиха се хит след хит! Момичето, Бабата и коя ли още не беше мината! А хората пляскат в захлас! Пляскат ли пляскат... пияни тела в пясъка! Последва пауза, и "капачка нова полетя"! Зазвуча реге навред! Хората танцуваха вече както си му е редът! Някой растафари вече не знаеха къде се намират от кеф! Хиподил се върнаха на сцената и продължиха с представлението. Впечатление направи кавърна на Hashish Uit Amsterdam, както и медлито Light My Fire/Погледни ме в очите, съответно на The Doors и Анелия. Уникално...

След тях на сцената се качиха бургазлиите Лора и помогнаха с приятни кавърчета и авторски песнички за настроението на нощта... За съжаление изпитото количество безплатна бира вече превишаваше лимита и не мога да предам нормално картинката... Rawk'n'Roll!
коментари [0] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Nothing in life is to be feared. It is only to be understood.
Marie Curie