LIVE REPORT

Артерия & Уикеда

Стана така, че Artery свирят сравнително рядко и едно такова турне, особено по празниците би било прекрасна възможност за всеки да се поизкърти. Става дума за текущото великденско турне на Артерия с Уикеда, което започна в сряда, в София. Към момента то е в разгара си, но спомена отпреди няколко дни е доста ярък. Въпросното читалище Иван Вазов (или новия Fans) се оказа чудесно място за вдигане на шум. Още с влизането си в залата,заради положението на входа, си намирате място на първия ред и някак си няма къде да бягате.

Уикеда вече бяха започнали, докато посетим местния клон на някакъв си монопол и стартирахме директно от 1-2 ниво. В леко разпасания, но пък крайно забавен сет, намериха място освен различни аранжименти на познати песни и някой и друг шеговит прочит на Контрол и Iron Maiden. Градусът и доброто настроение се повдигаха плавно с купончетата за бира. Дам, схемата с бара беше малко странна, но не мога да кажа, че беше досадно. Artery свириха нови, средно нови, стари и впечатлително стари парчета, които хората приеха изключително радушно. Изглежда, въпреки разредената си концертна дейност, бандата събира нови и нови приятели и почитатели, които да пълнят залите, клубовете и плажовете до горе с ухилени и танцуващи младежи. Най-добре иди и виж, ако още не си - атмосферата е невероятна.

Не е първият път, когато пиша за всички тези музиканти и това, което правят. Обаче винаги се убеждавам, че си заслужава да отбележа пак, ако ще и с две изречения. Без да изпадам в подробности (и повторения), съветвам да видиш оставащите дати от малкото турне и да си избереш една!


снимка: Строежа
коментари [2] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Основното нещо, което трябва да знаеш, е кога си преебан. Тогава трябва да се измъкнеш от лайната, да избършеш задника си и да започнеш отновo
Lemmy Kilmister (Motorhead)