LIVE REPORT

Промоция на клип

Силует са от бандите с много опит на пътя и е най-добре да гледате на живо, тъй като това, че са неподвластни на времето и осезаемо такива на класическия музикален вкус, но без капаците на статуквото в следствие на високите обороти... къде отидох.

В Бургас - на 11 декември, в новоотворен стар клуб с име към днешна дата: Bizzare. Публиката, разбира се, се формира основно от приятели и фенове на рок музиката в района, изпаднал в сериозен дефицит на кадри. Беше си добър повод да се видиш с хора, които напоследък не се засичат. Настроението беше приповдигнато, определено.

След промоцията на Както крещиш в София, дни по-рано в Sofia Live Club, си дойдоха вкъщи. Видеото бе прожектирано на стена, последваха кадри и звуци от making-а и тогава бандата показа онзи завиден синхрон помежду си, в комбинация с чудната динамика, която малцина, включително уж големи групи, достигат. Погледнато през призмата на времето, в което живеем, някой би заключил, че името им, както и това на албума (Пътят) са крайно изтъркани. Погледнато отзад напред, за мен случаят е по-скоро заслужили. Да можеш да си позволиш, без предразсъдъци, изцяло естествено, да заформиш подобна концепция. В реда на нещата е. Просто ги гледайте на живо и не се занимавайте дори да се замисляте въз основа на някакъв самонарочен високо критичен вкус. Дори само заради Purple Haze. Това е най-усмихващата се група музиканти, която съм гледал, изпълнявайки с такава лекота и същевременно дълбочина, че не може да останеш безпристрастен на доброто настроение!
коментари [1] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: ...една точка, от която нататък, всичко ще зависи от успеха, и това го плашеше, защото беше видял много хора да се сгромолясват от висините.
Единайсет Минути - Паулу Коелю