LIVE REPORT

Vrani Volosa

Клуб Roxy Deluxe, по-познат като Роксито, отскоро вкарва доста редовно добри оферти. Това е нещо, от което Бургас определено имаше нужда, макар че самата обстановка като цяло не е много подходяща за зяпане на банди, основно заради архитектурата. Въпреки това, концертът на местните Vrani Volosa си беше супер откъдето и да го погледнеш. Всеотдайни фенове, някои пропътували страната, за да присъстват, близки и приятели, запълващи и най-забитите ъгълчета в бара. И пет момчета на сцената, които свирят ужасно рядко на живо, като последния път на родна земя беше преди 3 години.

Бандата представи новите парчета, с които веднага изпъкнаха промените в посоката на звучене. Още отсега да ви кажа - изненадата е много приятна! Настроението продължава да преобладава морско. Музиката продължава да звучи като море, което ту се бунтува, ту е спокойно. Vrani продължават да са царе на хармониите и епичната, мрачна атмосфера.

Публиката от своя страна беше силно вдъхновена за викове и изобщо особено първите редове направо все едно бяха на концерт не в клуб, а на кораб по време на морска буря. Vrani Volosa на живо определено е нещо, което заслужава да се види и чуе - промените от последните изяви са прекрасни. Всичко бива изпълнено с невероятна дисциплина и отношение към цялото мероприятие и участниците му.

Освен новите парчета, разбира се място в сета намериха и утвърдените класики от дебюното издание на вече петорката, като финалът с Крушение беше умопомрачителен! Дано да имаме щастието по-често да ги гледаме, докато чакаме, а и след излизането на новия албум.
коментари [0] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: If there is one thing you can say about mankind, there is nothing kind about man.
Tom Waits