LIVE REPORT

The 'pass-me-that-bottle' party in Black Lodge

Колко е яко да се събереш на едно място с хора, с които често се виждаш предимно поотделно и още по-често онлайн? Много е яко! А когато поводът е ей тъй – парти на нашата чудесна музикална секта, в бар с отношение и музика, която принципно всички обичаме, но в никое заведение не можем да слушаме, тогава процентът на удоволствието скача на четирицифрен. Бира, рокенрол трип, десетки приятели, яка атмосфера... За какво си говорим, по дяволите? Беше ЛУДНИЦА! Благодарим на всички, че дойдохте да избухнем заедно!

Въпреки опасенията, че ще се задръстим в тясното местенце, Black Lodge се оказа повече от адекватен избор за нашето стоунър-моунър-дуум-сайко-фрийк шоу. Голямото помещение с развяти в него гриви, кълчене на ритмиката на спейс-трипове, мерене на кецове в пентаграмата на пода, танци, прегръдки, целувки, хора, дори странно пого с летящи роукъри. Безценно, братче!

Марто се появи, изнесе лаптоп пред бара и цяла вечер вкарваше директни сигнали в подсъзнанието и риташе клепача на третото око с Музика. И само за три бири, се почувствах на друго място и по друго време. Дето сподели един от „абонатите” снощи „чувствах се напушена, без да съм пафкала”. Ми, да – music high. А музиката? Monster Magnet, Blind Dog, Activator, Clutch, Tool, Colour Haze, Five Horse Johnson… и още тонове космос, психеделична мъгла и миризма на горяло чисто гориво. За да усетите, най-добре е да цъкате по линковете и да слушате. Качихме се на совалката Rawk’n’Roll и нашият пилот Мартин пускаше картините на илюминатора. Пътешествието продължи с интензитета на магнитна буря в лабилен мозък. Дори Бабата се включи в партито, Lisa Chase цъфна специално от бизнес-престоя си в България, откри, че в Black Lodge има И бяло вино, а акрендзерите от цялата страна се сляха в джамбурето. И как иначе? В интересно място живеем, революцията е в нас самите. Wanna join(t)?

А понеже снимките са много и все благи, разгледайте галерия с отбрани кадри (която ще се ъпдейтва още няколко пъти в близките два-три дни).
коментари [4] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: The real test is the real world!
Батето