LIVE REPORT

Teren MJ Parties: Florian Seyberth (Boozoo Bajou)

Фрайдей найт дойде, доста толкова копане с мотиката! То бива, бива добив, ама чак пък толкова… Я лека вечеря, последвана от три бързи "Дж. Дж. и синове" в бара зад "светите" и газ, газ, гааааз към Ялта!

Влизаме: още е рехаво - няма я познатата тълпа изтрещялници, всичко е кротичко. И съответно предполагащо към груувове, вайбове и други движения на душата. Докато Elena от Cotton подгрява, разчупваме схванати ботъми и се радваме един на друг, има въздух, диша се. Усмивки, ех…

"Флориан! Слизаме да се мешаме!" - речено-сторено, товарищ. След около час хедлайнерът на вечерта е излязъл за малка нощна сесия за лаптоп, хитове и редееща тълпа. Което не значи "слаба" - хоп-троп-стъп-ът с вдигнати ръце не спря ни за момент, тъй като всички - и ние, и Флориан - бяха загрижени единствено за доброто си прекарване. Малко сякаш ми домъчня, че не чухме авторски неща на баджовците (хеле от тазгодишния свръхблаг Grains), но пък се разходихме през стари класики на Beastie Boys, Dr. Dre, че и Josh Wink (парчетата можеш и да си ги отгатнеш). Накрая вече се поуморихме към 4 a.m., та си потънахме в бакшиша. Флориан сякаш сега почваше… и не само той: "Аз оставам! И аз! Чао! Ееех…"

Ценно: за пореден път на теренски партита слушаме квалитетен материал; да не говорим, че засичам изгубени съученици.
Още по-ценно: следващото парти на собаката с винила. Каквото и да е, се надявам да спазят възходящата си прогресия - риспект!
коментари [4] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Хората си пожелават нещо за вечни времена, а то продължава само докато не им омръзне!
Лора Палмър ("Тайният дневник на Лора Палмър" - Дж. Линч)