LIVE REPORT

Sonic Boom Six, BGz, Kozza Mostra

Една много приятна вечер изпълнена с позитивно настроение и спокойствие. В клуба присъстваха около 150 души, което на фона на 300-те билета, които бяха пуснати в продажба, не звучи много добре... Но пък от друга страна атмосферата беше много приятна и всички присъстващи имаха възможност спокойно да се насладят на шоуто, без постоянно да се борят за живота си, било то мъчейки се да не се задушат или да избягват постоянни атаки от заблудени летящи лакти и колена (тук-там бутилки).

Звукът беше много приличен и отчетлив, имайки предвид възможностите, които предлага клубът, който по принцип не е предвиден за музика на живо.

Първи захапаха BGz със смесицата си от реге, ска, фънк с на моменти психеделично звучене.

Като че ли по-голямата част от публиката бяха дошли заради Sonic Boom Six и не отдадоха кой знае какво внимание на подгряващите банди, но въпреки това настроението си беше окей и всички се забавляваха, пиеха и си правеха всички останали неща, които правят хората по концерти.

Kozza Mostra превзеха сцената 15-ина минути след BGz и забиха добре познатия на повечето от посетителите сет, включващ веселяшките им реге парчета с тук-там джаз и рок подмятания на предимно алкохолна тематика.

Дойде време и за манчестърците Sonic Boom Six, които въпреки че признаха, че са имали ужасен ден, бяха много приятелски настроени и изпълниха много прецизно и надъхано сета си, който продължи около час и половина, включвайки парчета, които по принцип дори и не свирят на живо. Окичени с мартеници Sonic Boom Six ни пръснаха с експлозивните си, бързи парчета, осеяни с мръсни пънк китари, реге теми, допълнително засилени от рапирането на Ben C и Barney Boom, както и рага нарежданиците на харабийската червенокоска Laila K.

След края на шоуто бандата остана да си пийва в Строежа, като всеки желаещ можеше да си поговори с тях, или да си купи техни дискове и фланелки.

И въпреки непоколебимата политика на Строежа против наркотиците, всички пушихме и се забавлявахме царски!
коментари [7] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Happiness consists in realizing it is all a great strange dream.
Батето