LIVE REPORT

Kozza Mostra & Млък!

Точно преди две седмици в The Club на Плиска свириха две банди, които умеят да внушават доброто настроение. Първите признаци за това веднага изплуват под формата на несъзнателно поклащане, което светкавично преминава в умишлени танци в случая на Kozza Mostra или откровено разхвърляне на частите на тялото в случая на Млък!

Първите откриха с чудесния си реге рок, с който вече доста време не ни омръзват, като преминаха през "пивките парчета", както сами ги наричат, синхронно с поръчките на бара. Слънцето отдавна се беше скрило, но и то си получи своето чака-рака. Кларинетът на Марин имаше все същите добри включвания, за да доизгради като всеки път чара, с който съм ги запомнил. Интензитетът бе покачен за миг при заигравка с Enter Sandman, тамън навреме за Кошера и веднага след този ултра химн - за Млък!

...които от своя страна вкараха толкова енергия, с каквато малко местни банди могат да се похвалят! Хумористичните лирически отклонения на фона на ресторантска музика между познатите ни вече утвърдени хитове на разградчани се грижеха допълнително за нивото на доброто настроение. Малкото пого поизтощи осезателно взелите участие, но музиката не ги изостави безсилни до самия край. Някъде там беше и прекрасният кавър на System of a Down - Sugar.


Изобщо цялата вечер във въздуха се усещаше едно прекрасно панаирджийско настроение, което препоръчвам на всекиго.
коментари [0] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Живей всеки ден така, все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав.
Ray Charles (1930 - 2004)