16 Април :: Дървена Философия

COSMIC TRAVEL GUIDE

Остави ритъма на така наречената цивилизация за момент. Не бъди зъбчато колело в някаква си ръждясала, скърцаща и стържеща машина поне за няколко часа, ей така, преди да заспиш. Не и на толкова ниско ниво... Подхвани друга мантра. Тръгни към щастието отвътре навън, а не обратното. Пък после се върни в Машината и изпитай културния шок. Нека не те отвращава - нека те вдъхнови! Превърни се в смазващата течност.

Липите се разлистиха и след дъжд вече ухае на друго. На пролет! Използвам този момент да призова всеки да слуша повече психеделична музика! Тя ще ангажира съзнанието ви на друго ниво. Дори не е нужно да пушите или пиете. Естествено, като всяко друго духовно учение, и тук ще е по-лесно с водач. Имате музиката! Може и Мара...

Филм има!

Не се заблуждавайте, ако ви звуча твърде хипарливо. Говорим си за силата на съзнанието. След като понатрупате опит - всяка музика ще ви се вижда психеделична! Филм има навсякъде! Само остава да поработите върху пропуск за колкото се може повече кина. И все пак - подбирайте прожекциите.

Има ли 'пътешественици' сред вас?

Психеделичната музика никога не е била в по-добра форма! Ето един никак не лош подбор:

коментари [4] 
 
 
 
© 2003 Booze Project :: Saints are sinners who kept on going.
Robert Louis Stevenson