05.06.2006 :: Summertime Bluez

WE'RE IN THIS FOR THE MONEY

Какво е за нас Rawk'n'Roll? Какво е един ден без Rawk'n'Roll? И няма да говоря просто за този сайт, а за всичко онова, което наричаме Rawk'n'Roll! Много ми е лесно да редя надъхващи думи, докато слушам сърцераздирателната Nothing Else Matters, но тя свърши и ще трябва да пропиша в стил One...

Светът ни без Rawk'n'Roll е като горещ летен ден с чаша студена Coca-Cola, но без лед! Rawk'n'Roll е кубчетата лед, които освежават съзнанието ви, за да може то да остане отворено! Ей ви надъхваща реч, издухани, залитащи маймуни! (Powered by Бръснаря)

Верно много време се задържа предната корица, та и целият сайт на едно място. Ама сега сме бек ин бизнес анд уи а ин дис фо да мъни, плейа! Да, ама не! Хайде да се хванем за ръце и да запеем песен! Да пеем за един свят без монетарна система! Свят без войни и глад! Да пеем против високите цени на наркотиците и расизма в ЮАР! Алелуя! Аз ше си напълня тая уводна, пък ако ще сценарй за шоуто на Къци Въпцаров ако трябва да напиша... Впрочем то съществува ли още? Както и да е... Амин!

Ето ви нещо ново обаче! Ето ви плейлист-самоделка, съставен от по една песен от всеки от последните 10 ревюирани албума! Толкова време го мотаме тва, че вече не помня основната му идея... Той Симо ще ви я разясни! Нъл тъй? Четете ся надолу, докато изчистя, че кучето ми се изпика на пода...

65daysofstatic - We Drove Through Ghosts Тo Get Here :: One Time For All Time
David Gilmour - The Blue :: On An Island
Delpht - BraveHeart :: Living In Fantasy
Mudhoney - Let's Drop In :: Under A Billion Suns
O.S.I. - Free :: Free
Dog Fashion Disco - Desert Grave :: Adultery
Joe Satriani - A New Cool Way :: Super Colossal
Beecher - The Only One I Know :: Breaking The Fourth Wall
Vrani Volosa - Where The Heart Burns :: Where The Heart Burns
Placebo - Space Monkey :: Meds

Не е зле нали? 10 кубчета лед директно издрънчаха в чашката... Айде стига толкова! Сега наливайте, а после пийте до дъно! Наздраве!

пп. И дано никой не ни обвини, че сме станали безалкохолни! Щото не сме - просто сме разнообразили, отворили съзнанията си. Една фантичка моля!
коментари [27] 
 
 
 
© 2003 Booze Project :: Искам да бъда такъв император, какъвто самият аз бих желал да имам, ако бях поданик.
Траян (Римски император, 97 - 117 г.)