23.03.2005 :: Брой #1, Година #2

RAWKIN' & ROLLIN' SINCE 2004

Ето, годината се изниза! Една мнооого музикална година, през която на тая страничка редовно и нередовно отбелязвахме интересните и не толкова интересните случки. Ама това не е слово за новогодишната нощ, пък и е 23 март - няма как! Обаче се навърши една година от появата на туй дабалю-дабалю-дабалю в интернет пространството! Не знам за вас, ама на мене много ми даде тая страничка - нови приятели, нови музики, нови приятни моменти! Какво ми взе? Хабеше ми така ценното време, хахахаха. Май сега е момента да обясна, що, аджеба, бяхме непостоянни и защо трябва да сте готови за подобни неща и занапред. Ами тва тука сичкото е направено с желание - ревютата не са написани, щотот албумите са излезли (или поне по-голямата част), а защото са ни харесали, репортажите не са написани, щото сме били акредитирани (или по-скоро, щото не сме били...), а щото сме се изкефили на концертите! И така нататък и така нататък... През тази една година (айде, почнаха се равносметките, дай дистанционното да сменя канала) минаха много хора през тоя сайт. Пишещи и непишещи. Всеки, който поискаше, кажи-речи, можеше да пусне ревюто си или нещо друго тук. Занапред тва няма да е така. И не щото ни "пораснала работата", ами щото най-лесно се прави нещо, което е за кеф, когато го правиш с приятели. Не просто познати, а приятели. Щото в Rawk-а, когато някой е странял от останалите, чисто и просто, си е заминавал и то от само себе си... Всеки, който е бил или сега е тук, прави, това което прави с различни замисли, сигурен съм. Един знае кога ще се откаже, друг изобщо не се замисля, докога ще продължава. Тва не е важно. Може още утре да затрием всичко, важното си остава да се забавляваме и да си останем приятели. Щото тука не гледаме на коментарите си относно музиката като на критика, дори думата рецензия не се вмества на място... Чисто и просто си изразяваме в писмен вид емоциите! И ако някой от вас иска да стане част от тва нещо тука, дет са случва - единственият начин е, като просто започне да пише, било то в коментарите или във форума - рано или късно може да стигне до престижната титла Rawk'n'Roll автор! Така си е - донякъде сме и затворено общество, хехехе.

Подарък за рождения ден има. Ето го:


Тва ще е една сбъдната мечта! Една мечта по-малко! Титаните, буквално вдъхновили всекиго след тях! Откривателите на тежкия китарен риф! BLACK SABBATH! Ще цитирам Phil Anselmo:

My trust is in the whiskey, the weed, and Black Sabbath! It's Electric!


Две мнения тука няма. Rawk On! Обърнете внимание и на новата картинка над менюто, точно над грифа, с малки букви на тениската на някъв надрусан дуумаджия - там пише "Listen to Black Sabbath". Не мисля, че друга група или изпълнител, от каквато и да е висота, заслужава подобна почит... Край на Личното Мнение. Ще се видим на Академик!

Айде сега да преминем към поздравителните картички, щото много сериозни станахме. Екип "Ревюта" иска да отправи благодарности към отдел "Поддръжка". Същото искат да сторят и екипите "Интервюта"; и "Лайв репортажи". Екип "Новини" е много доволен също от изправността на системата.Екип "Форум" не е подавал оплаквания скоро. Както се вижда отдел "Поддръжка" се справя добре и бързо елиминира проблемите, касаещи изправността на цялостната система. За да можем да прайм туй, дет са случва тука! Личните ми поздравления към всички служители в тази така мащабна корпорация, носещя гръмкото име Rawk'n'Roll! We smoke!

А какво ново из страниците на този нов, свеж като първа пролет, ъпдейт? 20 ревюта - кое от кое по-прекрасни. Нямам думи да опиша удивлението си от работата на тези творци, тези майстори на перото, тези титани на мисълта! Поклон, братя... You smoke!

Три нови интервюта, пълни догоре с поучителни факти, смешки и закачки! Радост за редовия фен на българската роук музика! Насладете им се подобаващо, инак да не ви потърси екип "Ударен екип" по някое време... They smoke!

Новинките, обаче не можете да отречете, яко ги бацаме, а? Ежедневен труд му се вика на туй, мойто момче! Хехехе

Наскоро чух един жесток лаф, нека го споделя с вас, мили читатели: "Ако идиотите можеха да летят, тук щеше да е шибано летище!" Ами да, за една година се убедих, че интернет е ебаси шибаното летище с мноооооого писти, на място с прекрасен климат, позволяващ на полетите да се извършват безпроблемно! Нещо като това в Сарафово, ама няколко пъти по-голямо! Няма да давам по-преки примери и да посочвам конкретни пилоти... Че каквито са асове... Сиебаломамата!

Не пропускайте да дадете своя вот в текущата анкета! Тя касае бъдещата реколта, за да можем да ви предоставим един богат Технологичен Асортимент на Лайняро-Преработвателите Авантюристи, или накратко Т.А.Л.П.А.

Форумът ви очаква, където ще бъдете вежливо посрещнати от вежливият Алманах, който вежливо ще следи, дали всичко ви е вежливо и наред и ще ви дава насоки из тази така сложна материя, касаеща оформлението на профила ви, анфаса ви, и другите глупости свързани с пускане на теми и разните там извращения... Аз имам цял чувал одобрения на регистрации, който чака да бъде раздаден. Коментарите ви нека не бъдат агресивни, а да ме накарат да се усмихвам, щото да не се наложи да се обадя на оня другия екип - "Ударния екип". They fuckin' smoke!

Тва е всичко май... Купувайте си само оригинална музика, щото пиратската е като пиратския алкохол - повече вади отвътре, отколкото сте сложили преди тва! Ще се виждаме по концертите, форумите и ако някой пак се излъже да ни даде ефир, пак ще ви говорим умни работи оттам!

Rawk On!

Maaan, we smoke!
коментари [0] 
 
 
 
© 2003 Booze Project :: Обичай свободата повече от живота!
Бетховен /1770 - 1827/