Песните в албума:

1. Ain’t Gonna Stop (Until I Stop it)
2. Getting Into Each Other’s Pants
3. Deceptive Expectation
4. You Ain’t The Boss Of Me
5. Bringing It Back
6. Play That Rock -N- Roll
7. That’s A Thing
8. Last Time Again
9. Die Alone
10. Dead, Jail Or Rock N’ Roll
11. A Certain Girl
12. Ain’t No Day
Supersuckers
Play That Rock -N- Roll
Година: 2020
Лейбъл: Acetate Records
Държава: САЩ
http://supersuckers.com
Play That Rock -N- Roll, казват Supersuckers в заглавието на 13-ия си студиен албум и още преди да си помислиш какво, по дяволите е това, започват ударно показно. Ain’t Gonna Stop (Until I Stop It) е първата песен в албума и е първият сингъл от него. И е абсолютно готин, тарикатски, несериозен и едновременно с това единственото сериозно нещо което е рокенролът – купон. Веднага хукват асоциации с албумите на Alice Cooper от края на 80-те и началото на 90-те. Хубави рок песни, с готини припеви, които много лесно можеш да се хванеш, че ти влизат в главата.

Друга асоциация е и Motörhead, защото да говорим за рокенрол и да не ги споменем е все едно да диктуваме рецепта за мусака и да пропуснем картофите. Supersuckers изобщо не забравят да окажат поклон към Lemmy – само чуй блусарското буги в заглавното Play That Rock -N- Roll, коeто си е директно откровение за Motörhead – и като музика, и като текст. Абсолютно безсмислено е да разказвам новия Supersuckers песен по песен. Ако си слушал рокенрол от малък, ако си се изпотявал от доволно напрежение, докато бичиш любими парчета на Motörhead, Alice Cooper, Raging Slab, Joan Jett & The Black Hearts или Hanoi Rocks, ако на стената ти е висял поне един плакат на пичове в деним, с тъмни очила, китари Gibson в ръка и цигара, стърчаща от ъгъла на устата, значи, Play That Rock -N- Roll и не му мисли! А, като споменах Hanoi RocksSupersuckers са включили супер готин кавър на Dead, Jail or Rock’n’Roll на Michael Monroe.

Play That Rock -N- Roll идва по-малко от пет години, след като лидерът на американското трио, басистът и вокалист Eddie Spaghetti нокаутира рака на гърлото и пак си пусна брада, хвана баса и отново запя рокенрол в микрофона. А на това турне, което на 12 март ще мине и през София и клуб Live & Loud, за 71 дни ще направи 66 концерта с групата си. В малки клубове, лице в лице с феновете и с много, много чист рок. Play it, Eddie!
Напомня на: Motörhead, Alice Cooper, Joan Jett, Izzy Stradlin and the Juju Hounds
Оценка: 1234
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Дълго седял, вглъбен в себе си и в желанието да бъде колкото е възможно по-незабележима мишена на страха,дебнещ от всички страни в тъмницата
"Крал Артур и неговите доблестни рицари" - Дж. Стайнбек