Песните в албума:

1. Still Burning
2. Hanging From The Family Tree
3. Front Toward Enemy
4. Awakening
5. The Product Is You
6. No Purity
7. Hard Truths Cut Both Ways
8. Sell Your Cause
9. Fact Or Fiction
10. Poison
Incendiary
Thousand Mile Store
Година: 2017
Лейбъл: Closed Casket Activities
Държава: САЩ
http://www.facebook.com/IncendiaryHC
Хардкорът никога не ми е бил специалитет. Към него проявявам интерес, само когато отпред има едно „пост” или когато вътре и метълът бива замесен. За последното разбирай: когато рифовете станат изострени и насечени, когато трашът започне да се навърта наоколо. Incendiary са от Меката на тази музика – Ню Йорк. Фотосесията им е характерната за стила – в градска обстановка, на улицата, пичовете те гледат лошо и заплашително. Ти, ако искаш се ебавай с тях. Аз не бих се пробвал...

Музиката на Incendiary не те изстрелва към космоси, абстракции и паралелни вселени. Ще попаднеш на земна музика, която те изкарва навън, на нагорещения асфалт. Турбо рифове и мощен прилив на енергия. Incendiary мачкат и след като те повалят, ще танцуват Ламбада върху главата ти. Само чуй ритъма и газенето в Hanging From The Family Tree и The Product Is You. Плюс или недостатък (в зависимост от гледната точка) биват вокалите на Brendan Garrone, които на моменти са 1:1 с реденето на Zack от Rage Against Тhe Machine. Албумът е кратък (28 минути), но доста динамичен за въпросното ограничено времетраене – скоростните удари биват забавяни от среднотемповите, но все така зли и нахъсани захапки като Front Toward Enemy и No Purity. Thousand Mile Store е задължителен албум за всеки, за когото понятия като хардкор и метълкор имат положителен смисъл. Препоръчителен – за онези, които искат да чуят нещо ново и тежко, изсвирено на живо и изтъкано от чиста енергия.
Напомня на: Terror, Modern Life Is War, Madball
Оценка: 1234
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: За мъдрия поглед увяхването е също толкова прекрасно, както и разцъфтяването, а смъртта - както и жовотът.
"Белият Отряд" - Артър Конан-Дойл