Песните в албума:

1. Soul Sacrifice
2. Executioner's Tax (Swing of the Axe)
3. Firing Squad
4. Nightmare Logic
5. Waiting Around To Die
6. Ruination
7. If Not Us Then Who
8. Crucifixation
Power Trip
Nightmare Logic
Година: 2017
Лейбъл: Southern Lord Recordings
Държава: САЩ
http://facebook.com/powertripTX
Сутрешно кафе не пия. По друг начин се зареждам с енергия. В последно време сутрините започват с Nightmare Logic на Power Trip. 33 минути интензивен кросоувър – там, където Cro-Mags, Slayer, Nuclear Assault и S.O.D. се срещат. Бързо и ударно. Кратко и ясно. Албумът се извърта по пътя към работaта и в неговия край вече съм готов за ежедневната война със заобикалящия свят.

Power Trip са от нашите хора. Те са от онзи тип: обикновени и земни пичаги. Можеш да ги видиш в погото по концерти, можеш да пиеш бира с тях и да си лафиш, а после ги виждаш как се качват на сцената и отнасят всичко пред себе си. Пичове, на които преструвките не са присъщи, досущ като музиката им.

Nightmare Logic няма да ти покаже нещо ново или нечувано. Влиянията си личат от сто километра, заради това и откриващия риф на Soul Sacrifice ще ти напомни на класически Obituary, а скоростта и китарите на Firing Squad са по-класически Slayer и от днешния Slayer. И т.н. Важното е друго. Тук ценното е енергията. Оказа се, че в съвременната тежка музика, едно от най-трудните неща е да възпроизведеш чиста и неподправена енергия. Да усетиш как те връхлита директната тежест и агресия на музиката. Мнозина се правят на тежки - бичат насечени рифове и двойни каси като по учебник, но звучат фалшиво, понякога дори нелепо и им липсва тяга. Power Trip са от другите, заради които обичаме тази музика и заради които тя все още не е артефакт от мъртва епоха.
Напомня на: Toxic Holocaust, Nuclear Assault, S.O.D., Iron Reagan
Оценка: 1234
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: "От такава висока планина ще видя наведнъж цялата планета и всички хора..." Но не видя нищо друго освен острите скали на един връх...
Малкият Принц - Антоан Дьо Сент-Егзюпери