Песните в албума:

1. Silent Earthling
2. Strebek
3. Kraken
4. Blimp
5. Engrams
6. Tekkers
7. Hemisphere
8. Rainbow Road
9. Elsewhere
Three Trapped Tigers
Silent Earthling
Година: 2016
Лейбъл: Superball Music
Държава: Aнглия
http://www.threetrappedtigers.com
Легендата гласи, че преди години на едно импровизирано домашно парти, Three Trapped Tigers така мощно забили, че намиращият се там прочут продуцент на първите два албума на The Strokes, Gordon Raphael, oстанал дотолкова впечатлен, че веднага поканил тримата момци безплатно да записват с него в студиото му в Берлин.

Естествено, записаните неща не са енергични и семпли рокенрол ламбади като The Strokes. Three Trapped Tigers правят експериментална инструментална музика – в нея можеш да чуеш и прогресив, и джаз, и пост рок, и сайкъделик и какво ли още не. Има доста мелодия, но и немалко математика. Аз обобщено го наричам електро фюжън. Музиката може да допадне на хора, които търсят непознатото и нетрадиционното, дали заради лични поребности или просто за да се изфукат на своите познати. Silent Earthling може да спечели и достолепните чичковци–прогресари, пускащи по една сълза от носталгия, когато си спомнят за златните години на стила от 70-те. Доста от електро и клавирните звуци могат да върнат мнозина към детството и да ви напомнят на озвучаването на Nintendo игрите. Парче като Kraken ускорява пулса и при включването на барабаните ще загубите всякакъв контрол върху врата си. Контролът върху въображенито, и без да взимате алтернативни субстанции, също е под въпрос, когато звучи музиката нa Тhree Trapped Tigers.
Напомня на: Battles, Gallops, Ozric Tentacles, Capharnaum
Оценка: 12345
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Онова, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило 2 пъти, със сигурност ще се случи и 3-ти път.
("Алхимикът" - П. Коелю)