Песните в албума:

1. Ghost On The Dance Floor
2. Natives
3. Up All Night
4. After Midnight
5. Snake Charmer
6. Heart's All Gone - Interlude
7. Heart's All Gone
8. Wishing Well
9. Kaleidoscope
10. This is Home
11. MH 4.18.2011
12. Love Is Dangerous
13. Fighting The Gravity
14. Even If She Falls
Blink 182
Neighborhoods
Година: 2011
Лейбъл: DGC, Interscope
Държава: САЩ
http://www.blink182.com
Новият албум на Blink 182 албум е като онези коктейли с портокалов сок – привидно леки, но след още няколко глътки ти махат главата. Neighborhoods трябваше да излезe през пролетта (точно като загрявка за летните нощи и споменатите коктейли), а се появи в самия край на лятото (в преддверието на есента). Въпреки жизнените мелодии, текстовете са доста мрачни: „We'll have the time of our lives although we're dying inside”. Това не е съвсем изненадващо. Не си представям хора на 35+ да пеят за същите неща, за които са пяли в гимназията. Но все пак има песни, които спокойно могат да бъдат в Dude Ranch примерно.

През последната половин декада самите Blink 182 си направиха доста експерименти: нови групи, риалити шоута, бракове, самолетни катастрофи. Самите те гледат на себе си повече като на рок група. Пораснали са, в интервютата си постоянно повтарят, че вече са се научили да оценяват различията си и да ги приемат, а не всеки да тегли групата в своята си посока. Това е вероятната причина в диска да има доста Angel and Airwaves елементи. Посоката е близка до едноименния им от 2003, също с тъмни краски (все пак Robert Smith участва в една от песните). Но към нея е добавен различния опит, който всеки от тях е натрупал през времето, докато бяха на полусъединител. Или ако харесваш паралелите ето ти още един: отиваш на събиране на класа от гимназията и виждаш, че и най-големите лузъри са станали нормални хора.

Не очаквай много от албума. Добър е, но само толкова. Подходящ е за ежедневна употреба, докато се транспортираш от точка А до точна Б, докато тичаш в парка и т.н. Албум за нормални хора, които водят нормален живот, не се обличат като вещици или магьосници през уикенда, не носят черни тениски, нито пък ходят с гребени на главите.
Напомня на: Angels & Airwaves, +44, Jackass
Оценка: 123
коментари [3] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Най-добрата школа за бъдещия господар е да служи.
Лайл ("Крал Артур и неговите доблестни рицари" - Дж. Стайнбек)