Песните в албума:

01. Introbra
02. Bring It Back
03. Gold Cobra
04. Shark Attack
05. Get A Life
06. Shotgun
07. Douche Bag
08. Walking Away
09. Loser
10. Autotunage
11. 90.2.10
12. Why Try
13. Killer In You
Limp Bizkit
Gold Cobra
Година: 2011
Лейбъл: Interscope, Polydor
Държава: САЩ
http://www.limpbizkit.com
Спомням си как преди години един съученик донесе касетка на Limp Bizkit и скоро тя обиколи целия клас. Албумът се казваше Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water, а вселенският хит бе Rollin’. Общо взето така се срещнахме.

През годините обаче Fred Durst и компания изядоха доста храна (включително и от мен), опитаха се да звучат като Rage Against the Machine (The Unquestionable Truth pt.1), a егото на Fred бе скочило до небесата. Нещо, от което днес няма и помен, гледайки скорошните му интервюта. Изглежда самият той след като видя и двете страни на медала е по-улегнал. А приказките му, че новият ще в духа на старите Bizkit, не бяха просто PR, а истина. Всичко си е като едно време – John Otto на барабаните, Wes Borland на китара, DJ Lethal, Sam и Fred. Рапирането и лигнята на Fred също – в края на Looser си играе с ефекти и се заиграва с припева на Nookie?. Игрички има и в завършека на Get a Life. И всичкото това ме връща в романтиката на касетките, когато не можеше да определиш къде точно свърша песента и дали това не е някакво интро/прелюдия към следващата. Като цяло албумът е доста олдскуул и ако си ги харесвал навремето, вероятността да ти допадне е доста голяма, но аз (а вероятно и самите „бисквитки”) не очакват златната кобра да доведе гвардия от нови фенове. А в случай, че си набавиш специалното издание, ще намериш поне още 2 бисера – Angels и My Own Cobain.

Тази есен още едни герои от гимназията ще изкарат албум – blink182. Дано и те са поне на същото ниво.

Отивам да си обуя широките дънки и да видя дали още си пазя някъде скейта и шапката на Yankees. Bye!
Напомня на: Korn, P.O.D.
Оценка: 123
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Опитът е само названието, което хората дават на своите грешки. Издигнали са го до ролята на учител, обаче той не притежава подбудителна сила
Портретът на Дориан Грей - Оскар Уайлд