Песните в албума:

1. Nothing To Give
2. Disappear
3. Song About A Man
4. Time's Run Out
5. Wings Of Dust
Booze Brothers
Songs About...
Година: 2010
Лейбъл: няма
Държава: България
http://www.myspace.com/BZEbrothers
Слънце. Пек. Прахоляк. Свободно време. Айляк. Бира. Стоп към морето. Там слънце. Пек. Прахоляк. Айляк. Бира. Приятели на плажа. Снощни, продължаващи, ухилени. С бири. Саундтракът не може да е друг освен рокенрол. Пиянски. Прашен. Гаражен. Booze rock. С Booze Brothers.

Бандата се появи преди година и малко, като запълни една може би несъзнавана празнина на родната сцена. Там където Odd Crew намигнаха с първия си албум, но продължиха да газят тежко и агресивно към по-метално и шумно звучене. Рокът от гаража, рокът с бирени бутилки, рокът за кръчми и барове, рокът за купон и пиячка. Заглавието на първото EP на Booze Brothers е всъщност подсказващо – Songs About… Да, песните са за... за пиене, за скитане, за куфеене, за сърцати компании. Мръсни китарни рифове, продрани вокали, вой на хармоника, ритъм, който те хваща за ушите и те води към приятелско поблъскване. Песни, на които можеш да куфееш и да си изкрещиш чистия глас с еуфория в гърдите (Song About A Man), или да се пуснеш в бавния полет на мелодията (Wings Of Dust).

Songs About... не е революционен запис, не е гениален, дори не е цял албум. Но петте песни в него са честни, истински рокенрол и докато ги слушаш, е трудно да не им повярваш, ако комбинацията бира, рифове, хармоника, слънце и вечна любов към Black Sabbath определят кръвната ти група. Пробвай, иди на концерт на Booze Brothers, вземи си диска, удари по една бира с тях, сигурен съм, няма да ти откажат. И надуй парчетата вкъщи, току виж си открил нови приятели за пиене.
Напомня на: Five Horse Johnson, Alabama Thunderpussy, Down
Оценка: 123
коментари [3] 
 
 
© 2003 Booze Project :: The future is no place to place your better days.
Dave Matthews Band