Песните в албума:

1.3679
2.10,000 Years of Revolution
3.Witchcraft Tonight
4.Never Right
5.The Combination
6.The Spectre
7.One More Year
8.Black Black Magic
9.Masterplan
10.No Time Like Right Now!
Greenleaf
Secret Alphabets
Година: 2003
Лейбъл: Small Stone
Държава: Швеция
http://www.stonerrock.com/greenleaf
Greenleaf идват от Швеция и Secret Alphabets е второто им отроче след Revolution Rock. Групата включва членове от Dozer и Demon Cleaner и несъмнено ще се хареса на феновете и на двете банди. Secret Alphabets е класически пример за сайкъделик 'fuzz' рок, а Fredrick Nordin на места си позволява да звучи като Paul Stanley, което несъмнено говори за гласовите му възможности.

Песни като 10,000 Years of Revolution и Black, Black Magic показват, че все още има групи, които могат да миксират креативност със страхотни рифове. От друга страна, такива като Never Right и One More Year обръщат звученето на албума към съвсем друга насоченост, която би се харесала на сайкъделик и олд скул дуум почитателите. Като цяло, добра смесица от тестостерон и бонг. ;-) Феновете на Black Sabbath особено биха му се зарадвали.

Китаристът и клавирист на групата, Tommi Holappa, никога не е разочаровал слушателя с музиката, която издава с Dozer и както изглежда и сега няма съмнение относно качеството на Greenleaf. Човекът просто знае как да пише рифове-убийци! Той явно е един от онези непрославени герои на сцената... Но е време това да се промени! Заслужава си човека добрите думи. Secret Alphabets e албум, който ще ви се иска да си пускате когато имате особено желание да се забавлявате. Защо не започнете още сега?! No time like right now!
Напомня на: Black Sabbath, Dozer, Josiah, Demon Cleaner, The Atomic Bitchwax
Оценка: 12345
коментари [1] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Не знаеш какъв късмет имаш, че си маймуна. Защото разсъдъка е едно ужасно проклятие. Аз мисля, Аз чувствам... Аз страдам.
Крейг ("Да бъдеш Джон Малкович")