Песните в албума:

01. Forty-Four
02. Forty-Two
03. Forty-One
04. Forty-Six
05. Waiting On The Western World
06. Forty-Three
07. Forty-Five
08. Twenty-Four
Karma To Burn
Appalachian Incantation
Година: 2010
Лейбъл: Napalm Records
Държава: САЩ
http://www.k2burn.com
Не съм очаквал стоунър банда, която е прекратила съществуването си, да се събере отново, независимо колко любима ми е. В този стил, знаете, няма огромни кинти. Затова и изпаднах в див възторг, когато Karma To Burn обявиха пълнокръвното си завръщане миналата година. И то какво завръщане! Турнета из Щатите и Европа и двойно участие на Roadburn само за едно издание на фестивала. Концертен DVD. И нов албум.

Appalachian Incantation е точно това, което са Karma To Burn – няколкоминутни инструментални крошета. Синтез от рифове, мачкащ ритъм, рифове, тупаници, рифове, мощен груув, рифове и... рифове. В диска няма абсолютно никакви изненади, доколкото една торба пестници директно в главата не е изненада. А, всъщност има две изненади. Едната се нарича Waiting on the Western World – не е число, а име и не е само инструментал, а изпята песен. От ония, дето припевът ти влиза и си го припяваш наум, а музиката всъщност е чист, класически стоунър метъл. Daniel Davies (знаете, Year Long Disaster е другата банда на момчетата) си пасва идеално на парчето и не ти остава друго, освен да се примириш, че има още една песен, която може да влезе в плейлиста на купоните, които си правите с приятели с общ музикален вкус. Втората изненада е цял диск. Лимитираното издание върви с бонус диск, в който има преработки на стари парчета и още една песен с глас. Извинете, Глас. Зад волана на тежкотоварния камион Two Times седи John Garcia и докато бавната мелодия тежко ти чупи костите, от гласа му ти идва да си заебеш остатъците на аутобана и да се сбиеш с тир.

Да не говорим, че още отварящата Forty-Four те праща в нокаут с петминутен апъркът. Останалото е изпитаната стара рецепта – разбъркани числа между 41 и 46, по-малко или повече озъбени, макар и на моменти не така корави като шутовете от убийствения Almost Heathen. Най-важното обаче е, че Karma To Burn пак са тук и мачкат.
Напомня на: Monkey3, The Atomic Bitchwax, Dozer
Оценка: 1234
коментари [1] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Вие хората... Не е за вярване, че още съществувате.
Прот (от филма K-Pax)