Песните в албума:

1.Thunderball
2.The Arbiter
3.Pull The Trigger
4.Fistful Of Anger
5.The Land Of The Midnight Sun
6.Hell Bites Back
7.Trainride In Russia
8.The Bullet And The Bomb
9.The Magic Mirror
10.Tough Luck II
11.Blind Eyes
U.D.O.
Thunderball
Година: 2004
Лейбъл: AFM Records
Държава: Германия
http://www.udo-online.de
Accept е една от най-култовите групи на 80-те. Албумите като Breaker, Balls To The Wall, Metal Heart оставят трайна диря след себе си, а музиката им проправя пътя на избухналата по-късно хеви/спийд немска вълна. Вокалистът на легендите Удо Диркшнайдер е продължителят на делото Accept, крепител на техните послания и дух.

Настоящият продукт не остава изненади - класически хеви-метъл + грубите вокали на Удо. Албумът започва с едноименната песен - типичният бомбастичен отваряч за албумите на U.D.O. Следващите песни, на които трябва да се обърне внимание са епичната The Land Of The Midnight Sun, чийто припев се пее с високо вдигнат юмрук, последната песен Blind Eyes - типичната балада за дребния немец, но най-голямата изненада в албума се казва Trainride In Russia, повлияна от руския фолклор, с напеви на руски език - Accept и U.D.O. винаги са били големи в Русия - турнета из цялата страна, многобройни концерти, приятелство с най-голямата руска метъл група - Ария.

Привържениците на Accept и U.D.O. няма да останат разочаровани и изненадани, но като цялостното настроение е за нещо познато - просто поредният U.D.O. албум!
Напомня на: Accept
Оценка: 123
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Aquila non captat muscas!
[Орелът не хваща мухи]