Песните в албума:

1. Christo
2. Postcard to God
3. Wish You Where Here
4. Silently
5. Shadow I Am
6. Fireroses Dance
7. Somewhere Alone In The Dark
8. January sun
9. Lost in silence
10. Gethsemane
Vanden Plas
Christ.0
Година: 2006
Лейбъл: Inside Out
Държава: Германия
http://www.vandenplas.de
Да кажеш, че немският прогресив метъл е скучен е все едно да установиш, че водата е мокра, но надеждата винаги умирала последна. И тъй подведен от поредната гръмка рекламна фраза и все още страдащ от раздялата с Момчил, аз с присъщата си детска наивност посегнах към новата творба на "най-великата" немска прогресив метъл група.

Наистина имах огромно желание да харесам Christ.0, наистина се надявах този албум да възроди заприличалия на естрада прогресив метъл жанр, но явно ще се наложи да почакам до следващия "най-добър" продукт. Без да омаловажавам труда на музикантите от Vanden Plas, не ми стана ясно как след толкова години работа, те за пореден път ни представиха един леко променен вариант на Dream Theater и това е всичко, заслужаващо отбелязване за музиката в Christ.0. Повечето фенове сигурно ще си кажат "лошо няма", керванът ще си продължи, а кучетата доволно ще махат с опашка и ще се облизват при вида на поредния прогресирал полуфабрикат, излязъл от конвейра на металната индустрия.

Та това е, просто исках да споделя колко съм разочарован от този албум. Оттук насетне - да чойс ис йорс.
Напомня на: Dream Theater
Оценка: 12
коментари [10] 
 
 
© 2003 Booze Project :: За мъдрия поглед увяхването е също толкова прекрасно, както и разцъфтяването, а смъртта - както и жовотът.
"Белият Отряд" - Артър Конан-Дойл