Песните в албума:

1. Intrue
2. Tricycles Of Steel
3. True Metal Of The World (Ah-Ah)
4. Burger
5. King
6. Introducing The Power (Potentia Magni Gladi Vobis)
7. Power Of The Power Of The Power (Of The Great Sword)
8. Pino
9. Metal-La-La-La
10. Gioca Truе (Other Bands Play, Nanowar Gay)
11. The Number Of The Bitch
12. Entra L’uomo Di Sabbia
13. Triumphant March Of The Nano-Warrior
14. Outrue
Nanowar
Other Bands Play Nanowar Gay!
Година: 2005
Лейбъл: Self-Released
Държава: Италия
http://www.nanowar.it
Metal! Nickel! Iron!
Fire And Steel!


Nanowar пак са тук! С триумфално вдигнатите си мечове те яздят победоносно своите триколки от закалена стомана по пътя към славата и вечния кеф. Пътят е труден и изпълнен с неприятности, но задължително минава през McDonald’s , тъй като „силата”, както добре знае всеки “true metal of the world”, не идва от само себе си. За да си як и равностоен противник на скапаните позьори и презрените „антиметълисти” е необходимо мощно количество ядене. Защото яденето, братя, е силна храна и освен това по думите на един виден наш боец* „рънътъ прай борбътъ”. Пицата, от своя страна, е единствената и незаменима закуска на кралете, така че всички нещастни мадъ’факъри, които слушат Bon Jovi и Limp Bizkit най-добре да се наврат някъде на скришно място преди да са срещнали стоманените погледи на четиримата италианци, които може да изглеждат като селски гейове в очите на другите банди, но всъщност са си граждани отвсякъде. A eто как се случи всичко.

Nanowar се появяват на бял свят през 2003г. в Рим като група, пародираща най-вече с музиката и поведението на Manowar, Rhapsody, Metallica и хеви метъла въобще. Дебютният албум True Metal of the World предизвиква изненадващо голям интерес, което окуражава Nanowar да продължат още по-уверено по пътя, който са си избрали.

Смея да твърдя, че с Other Bands Play Nanowar Gay! Nanowar вече са нещо доста повече от обикновена пародийна банда. Момчетата показват, че боравят отлично с инструментите си, певецът със звучния псевдоним Potowotominimak притежава чудесен глас, а и самите песни не отстъпват в музикално отношение на болшинството от пауър метъл групите в момента. Пример за това са истинските NWOBHM химни Tricycles Of Steel и True Metal Of The World, оригиналният кавър-гавър на Iron Maiden The Number Of The Bitch и уникално забавната заглавна композиция, където под ироничните удари на Nanowar са попаднали еблематичните за Manowar парчета Hail And Kill, Black Wind Fire And Steel, Kings Of Metal и т.н.

И така, драги читатели, ако притежавате необходимото чувство за хумор и ако смятате, че саркастичните забежки към творчеството на Manowar, Iron Maiden и Metallica по-скоро ще успеят да ви развеселят, отколкото да ви ядосат, моля не се колебайте да хвърлите едно-две уши на този албум.

Cobaltum! Thorium! Stronitium!
Metal's their will


* Лютви Ахмедов /1930-1997/ - изтъкнат български състезател и треньор по борба
Напомня на: Manowar, Rhapsody
Оценка: 1234
коментари [4] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Експерименталната нагласа се различава напълно от "здравия разум"...
Квантова Психология - Робърт Уилсън