Песните в албума:

1. Of These Centuries
2. When Men Cry
3. A Fragment of Night Sorrow
4. Last of Melancholy
5. Men of Knowledge
6. Shades of the Mountains
7. Assorted Feelings
8. Dark Spectral Light
9. ...Aj Sochy Budu Plakat'
10. There is the Only One Way
11. Sorseria (Bonus Track)
Abstract
Fragmenthea
Година: 2005
Лейбъл: Dawnart
Държава: Словакия
http://www.google.com
Интернет глобализира по такъв начин ежедневието на хората, по какъвто не би могъл да го направи нито една огранизация или учение. А благодарение на засилващото му се влияние и сила имаме възможността да чуем групи като словаците Abstract, за които преди години никой освен съселяните им и роднините им никога не би чул.

Fragmenthea представлява инструментален метъл албум, песните в който датират от далечната 2000 и един бонус, записан на тазгодишните студийни сесии. Групата се състои от 5 момчета, имената, на които надали говорят нещо на някого, но пък се справят чудесно със задачите си.

Изборът да направят инструментален албум оставя след себе си въпроса как ли биха звучали с вокалист, но за моя радост нещата са оставени така, хем са ни спестили поредния разочароващ пискащ певец, хем се набляга на техническите умения на музикантите.

Fragmenthea е студен инструментален албум. с много мелодия и мрак, честа смяна на настроенията, хеви и прогресив рифове, редуващи се помежду и временни краткотрайни блек и траш откоси. Paul, Peter, Milos, Julo и другия Peter няма да ви шашнат с бързината си и прекалена техничност, но ще ви спечелят с мелодиите си и приятната си музика.
Напомня на: Lost In Twilight
Оценка: 1234
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: You can't direct the wind but you can adjust your sails.
Батето