Песните в албума:

1. Let Us
2. Do You Wanna Know
3. Can't Get It
Daily Noise Club
Let Us (Single)
Година: 2004
Лейбъл: D.N.C. Music
Държава: България
http://dailynoiseclub.com
Не съм очаквал българска банда да ме изненада така приятно! Когато чух за пръв път Do You Wanna Know започнах да разпращам на всички и положителните коментари и възклицания не закъсняха! Оказа се, че Daily Noise Club е сравнително стара група, с не малък брой концертни изяви.

Веднага прави впечатление какво става, когато имаш добър звук, професионализъм и добри идеи в едно - става весело! Естествено веднага усещаш и влиянията при тази банда... или поне приликите. Много класически мотиви и похвати са вплетени в тези три песни, предвестник за предстоящия албум. Не знам колко съм въртял тоя сингъл отначало и отначало - дори в момента!

Няколко думи и за отделните песни - откриващата Let Us започва с кратко психеделично интро, след което забиват мажещи рифове и жестоката бленда на вокалиста. Do You Wanna Know е от онези бунтарски парчета, на които ти се иска да си пееш по припевите с намръщена муцуна. А третата песновка, Can't Get It, е доста по разчупена, ала-Clutch, грууви тресня. С нетърпение очаквам да излезе албумът и с него да започнат концертните изяви!
Напомня на: Monster Magnet, Clutch
Оценка: 12345
коментари [1] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Съветът е опасен дар, дори между мъдреци, а и с него, и без него нещата могат да тръгнат зле.
Гилдор (елф от Властелинът на пръстените)