Песните в албума:

1. Fire It Up
2. What's In You
3. Suicide Messiah
4. Forever Down
5. In This River
6. You Must Be Blind
7. Death March
8. Dr. Octavia
9. Say What You Will
10. Too Tough To Die
11. Electric Hellfire
12. Spread Your Wings
13. Been A Long Time
14. Dirt On The Grave
Black Label Society
Mafia
Година: 2005
Лейбъл: Artemis
Държава: САЩ
http://www.blacklabelsociety.net
Zakk & Co отчетоха присъствие и тази година с размазващата Mafia. Албумът е доста разнообразен и качествен, лишен от слаби моменти.

Първото парче Fire It Up веднага грабва с мелодични и тежки рифове, които накрая изчезват някъде в пространството. Suicide Messiah звучи също толкова "brewtal". В албумът много често се получава "заиграване" между мощните звуци и лиричните отклонения. Песните варират от тежък саунд до нежно пиано.

Определено не липсват взривяващите моменти, които са запазена марка за китарния титан, но в текстово отношение Mafia има и спадове. Абсолютен връх е гениалното парче In This River, в памет на великия Dimebag Darrell. Една много дълбока и красива песен, от която звучи болка и мъка. Electric Hellfire е може би най-тежкото парче, корто със сигурност ще коства много счупени глави, ръце и крака на публиката по време на концерт.

Zakk доста отпуска гласа си в някои парчета. Въпреки че Mafia не е толкова наситен като предните албуми, има други плюсове. Както винаги песните се въртят около зверските рифове, като не се изпада в подробности. Правилната песен е на точното място като прави Mafia един от най-успешните и балансирани албуми на BLS досега.

Този албум изпива много бира, затова си и заслужава слушането. А колкото повече го слушам толкова повече ми харесва.
Напомня на: Pantera
Оценка: 12345
коментари [1] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Вие хората... Не е за вярване, че още съществувате.
Прот (от филма K-Pax)