Песните в албума:

1. Enemy Of God
2. Impossible Brutality
3. Sucide Terrorist
4. World Anarchy
5. Dystopia
6. Voices Of The Dead
7. Murder Fantasies
8. When Death Takes It's Dominion
9. One Evil Comes - A Million Follow
10. Dying Race Apocalypse
11. Under A Total Blackened Sky
12. The Ancient Plague
Kreator
Enemy Of God
Година: 2005
Лейбъл: Steamhammer Records
Държава: Германия
http://www.kreator-terrorzone.de
В средата на 80-те и началото на 90-те се заговори за светата троица на немския траш - Sodom, Destruction и Kreator. Всички тези групи вече са с по над 20 години музикален стаж. И през 2005, точно 20 години след дебюта на немците се повява новият дългосвирещ терор, появява се с притенцията да бъде най-добрият албум на квартета.

Enemy Of God почва с бясното слеърско тропане в едноименното парче, след което следва дългата редица на безкомпромисни песни като Impossible Brutality, Dystopia, Voices Of The Dead, When Death Takes Its Dominion, One Evil Comes (A Million Follow). 12 песни, между които е много трудно да се отличат фаворити, 12 песни, чиито припеви ще станат част от ежедневието ви... Двойни китарни хармонии, здрави каси, злокобните вокали на Mille Petrozza, мелодични и пилещи 'slayer' сола. Текстовете отново са за на злободневни теми - политиката, религията, насилието. Просто е трудно да се разбере как след толкова години на сцената Kreator все още имат сили да създават разнообразен и толкова енергичен материал.

Enemy Of God ни предлага траш в добрите му стари традиции, без да звучи архаично. А до скоро си мислех, че Renawal не може да бъде надминат никога, излизането на Enemy Of God обаче поставя това под въпрос. KREATOR KREATOR KREATOR!!!

Напомня на: Slayer
Оценка: 12345
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Щастието не е в парите, а в тяхното количество.
Батето