Песните в албума:

1. Sucker Train Blues
2. Do It For The Kids
3. Big Machine
4. Illegal
5. Spectacle
6. Fall To Pieces
7. Headspace
8. Superhuman
9. Set Me Free
10. You Got No Right
11. Slither
12. Dirty Little Things
13. Loving The Alien (Sometimes)
Velvet Revolver
Contraband
Година: 2004
Лейбъл: BMG
Държава: САЩ
http://www.velvet-revolver.com/
Stone Temple Pilots и Guns'n'Roses бяха едни от най-продаваните и скандални банди през 90-те. И след като Axl Rose тъне в собственото си его и излизането на китайската демокрация се отлага вече години, трима от бившите му съратнци - Slash, Duff McKagan и Matt Sorum след няколко години лутане между различни банди и собствени проекти се събират с една от легендите на грънджа Scott Weiland (Stone Temple Pilots).

Обединението на тези две култови групи трябваше да е едно от събитието на 2004. Представете си смес от двете , китарната мощ на GnR и алтернативното пеене на Scott Weiland и отговорът ще е Contraband. За жалост обаче се е получило нещо, което е много под нивото и на двете банди. Албумът е с тотална радио насоченост - първият сингъл Slither, припевно-ориентираната Fall To Pieces, Big Machine, която би намерила заслужено място в албум на GnR и личният ми фаворит Do It for The Kids.

Contraband вече жъне успехи и покорява класации, а Velvet Revolver са рок-звезди в истинския смисъл на думата, но всичко звучи като ехо и носталгия по миналото на две големи групи. Velvet Revolver са се опитали да бъдат и рак и щука едновременно, считайки по продажбите им явно го правят добре...
Напомня на: Guns'n'Roses, Stone Temple Pilots
Оценка: 12
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: An eye for an eye makes the whole world blind.
Gandhi