Песните в албума:

1. Electric Machine
2. Silent Circle
3. Drive Fast, Take Chances
4. 39 Lashes
5. Carve the 5
6. Busse Woods
7. Motorhead (Bonus Track)
8. Not Fragile (Bonus Track)
Acid King
Busse Woods (Re-issue)
Година: 2004
Лейбъл: Small Stone
Държава: САЩ
http://acidking.com
След изчезването на Man's Ruin, Acid King бяха принудени да търсят нов лейбъл и Small Stone се оказа идеалното място за тях. Веднага издадоха сплит с The Mystick Krewe Of Clearlight и преиздадоха великия си втори албум Busse Woods.

Един албум задължителен за всеки дуум маниак - няма втора група, която да звучи така. Вокалите на Lori са нещо, което няма да срещнете другаде. Провлачени, като махмурлия под юлско слънце, меланхолични и дълбоки. Психеделия лъха от всеки тон, а атмосферата като цяло не е мрачна, а по-скоро задимена... Няма агресия, няма динамика - просто бавни, "широки" рифове и усещането, че всеки момент ще се отлепите от земята. Изслушах този албум под въздействието на алкохола и мога да ви уверя, че усещането е несравнимо! Особено се зацикля на 39 Lashes, където се учите да броите до 39, но изключително бавно. И най-вече на личния ми фаворит, едноименната Busse Woods, на която ще ви потекат лиги и ще ви се забелят очите!

В тази "re-issue" версия обаче, има и два подаръка! Motorhead - кавър на великите Hawkwind, която е включена и в трибют албума Daze Of The Underground - A Tribute To Hawkwind, както и Not Fragile, с които албумът става един дуум шедьовър! Не че преди това не беше де...
Напомня на: Electric Wizard
Оценка: 12345
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo.
[Капката дълбае камъка не със силата си, а с постоянното си капене.]