Песните в албума:

1. No Compromise
2. 99
3. Abysmal
4. Sabotage
5. All Against All
6. Sweet Relief
7. Burnt To A Shell
8. Who Will Decide
9. Nothing Right
10. Liquid Burns
11. My Shadow
The Haunted
rEVOLVEr
Година: 2004
Лейбъл: Century Media
Държава: Швеция
http://www.the-haunted.com/
The Haunted са от Швеция, The Haunted включват бивши членове на култовите At The Gates, The Haunted имат зад гърба си 3 дългосвирещи албума, The Haunted са едни от героите в историята на траш-метъл на последните 6 години.

И сега след противоречивия One Kill Wonder от миналата година, излиза най-силният им албум в цялата им дискография. Излизането от албума е белязан с редица факти - връщането на оригиналния вокалист Peter Dolving, работата с не кой да е, ами с продуцентите Fredrik Nordstrӧm и Patrik J. Steen и записан, не къде да е, ами в Studio Fredman (In Flames, Dimmu Borgir, Arch Enemy).

А самият нов албум е в добрите традиции на траша от 80-те, като това не го прави предвидим и клиширан. От неубозданото и безкомпромисни начало в No Compromise, през излязлата като сингъл 99, слейърската Sabotage, по-мелодичната All Against All, мрачната и мачкаща Burnt To A Shell, до финалната епика My Shadow, rEVOLVEr те остава без капка дъх и единственото спасение е повторното му слушане.

Чудесната работа на двамата китаристи, уникалният барабанист Per M. Jensen (Nightrage) допринасят rEVOLVEr да се превърне в най-музикантския и разнообразен материал на гьотеборгци. 2004 определено е една от най-силните години за траша и след като Susperia, Exodus, Grip Inc записаха най-силните си албуми, The Haunted сложиха последния димант в короната на траша!
Напомня на: Slayer, Grip Inc, Kreator
Оценка: 12345
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Be yourself. Everyone else is already taken.
Oscar Wilde