Песните в албума:

1. Wormeaten
2. Devourer Of The Dead
3. Pale Red Blood
4. Sick Sick Sex
5. Daddy Stew
6. I Feel Good... Eating Human Flesh
7. Foetivorous Marriage
8. Morbid Chef
9. Cadaver Decapitado
10. Decrepit Sigh
Avulsed
Yearning For The Grotesque
Година: 2003
Лейбъл: Avantgarde Music
Държава: Испания
http://www.avulsed.com
Испания...това е страна, която беше известна на мен най-вече със силните си хеви/пауър и ъндърграунд блек метъл сцени..."Голяма работа" си викам аз . Е да, ама не! Avulsed - брутална дет метъл банда с повече от 10-годишна история и не по-малко от 7 албума зад себе си. Даам - това звучи вече по-интересно. И още как! Само не се подлъгвайте по обложката на албума, че ще попаднете на поредната ала-cannibal corpse мацаница - музиката на Avulsed e много по-сложна в и по-приятна за слушане (колкото и да се учудят някой) в музикално отношение. Дискът въобще не е кратък по стандартите на стила - близо 50 минути! Съгласете се, че 5 минути средна продължителност на парче не е често срещано за група, която слага голяма част от подобните й в малкия си джоб по тежест на звука. Цялото произведение гъмжи от тежки рифове, допълнени с много мелодични солачки. Ударните са най-често в средно темпо, но се срещат и по-високоскоростни моменти. Естествено присъстват и задължителните две каси. Основният вокал - много плътен и дълбок, може би най-дълбокия грухтящ вокал, който съм слушал някога, ме изпълва от удоволствие. Много добро впечатление оставя и вмъкването на моменти, които много "намирисват" на вдъхновени от арабския фолклор.Най-типичен пример - Pale Red Blood. Забелязва се и една праволинейност при избора на заглавие на парчетата - то винаги присъства и в самия текст. Не мога да дам някакви адмирации към точно определено парче - целия албум е изтъкан от брутализъм, който се преплита в много красива форма заедно с нежни мелодии.

Това е един отличен албум, който препоръчвам да чуят всички фенове на екстремната музика. Но все пак да внимават...има голяма вероятност да се пристрастят към него, и да не им се слуша нищо друго в близките дни

Rawk On!
Напомня на: Avulsed, Death, Cryptopsy, Brutality
Оценка: 12345
коментари [0] 
 
 
© 2003 Booze Project :: Скандалите избухват не толкова заради причината, колкото заради начина, по-който тя се разисква.
Батето