LIVE REPORT

Brodnik
Born Erased

Мрак
В мрака се ражда светлина.

Пулс
Пулсът дава живот.

Дуум
Дуумът е обречеността да живееш.

Изцеление
Когато приемеш края за начало и всяко начало за прелюдия към край. От който започва начало.


Начало и край
Brodnik носят дуум началото на Upyr – наследство и продължение. Носят и пост метъл пелената на Trysth. А на живо подмолно дърпат вени и сухожилия към врата и ги разпускат – Асен умее да тегли душата с рифове. Които под цялата бавна тегоба на музиката на Brodnik са колкото подмолни, толкова и приветствани. Има и нова нишка в плътта на бродника – семплираните шумове от пулта на Пламен. Бял шум, пращене, електронен вой, писък, гонещ и подгонен от ритъма на Емо, от китарните (тежко)тонове, от ревовете и грохота на баса на Явор. Пълна картина, със смущения и шум, които ѝ дават... ново начало и друго измерение.


Начало и край
Ангел Симитчиев положи края на Mytrip и даде началото на новото си вътрешно търсене - Born Erased.

Начало и край
Неделя е краят на седмицата и прелива в началото на новия ден, на новата седмица. Новият живот, роден в първия албум на Brodnik. Новият живот, роден в изцелението на пътя, на посокота. Изцеление. Емо изсвири този концерт две седмици, след като прекара инсулт. Along The Healing Path. Четири песни и почти петдесет минути. Тътен. Мощ. Тежест. Мрак. Болка. Пречистване. Полет.


Край и начало
Краят е Moonbled. Край на албума. Край на концерта. Поклон. За Боро. За Боро е безкраят. За Brodnik е краят на началото. Начало!
коментари [0] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Persons defining the world economically will get a young generation knowing the price of everything but the value of nothing!
Johannes Rau (German president)