Baby Woodrose

Интервюто с Lorenzo Woodrose е един добър старт. Фронтменът на датското трио Baby Woodrose ни сподели някои от вижданията си спрямо рокенрола, разказа ни за детските си спомени от България и хвърли яснота върху бъдещите планове на групата.

RR: Първото нещо, което ми идва на ум, когато слушам твоята музика е думата \"психаделия\". Кажи ми каква музика харесваш и защо реши да свириш точно това.

Lorenzo: Честно казано, не знам - просто обичам музиката от края на 60-те години и естествено искам да свиря музиката, която обичам. Да, ние сме група, която свири психаделичен рок. Знам, че не е много модерно, но нещата стоят така.

RR: Знам, че сексът и наркотиците са част от рок музиката, но ако трябва да избираш, кой опиат ще избереш: секс, наркотици или музика?

Lorenzo: Труден въпрос!!! Предполагам, че ще трябва да кажа секс в края на краищата. Просто ще бъде ТВЪРДЕ трудно да се живее без него. С останалите мисля, че мога да се справя.

RR: Какво те кара да свириш и пишеш тази музика?

Lorenzo:
Това е медицина за душата ми.

RR: Как изглежда един концерт на Baby Woodrose?

Lorenzo: Тонове пот се стичат от стените, а дългокоси изроди си мислят за \"pussy\". Rocco блъска по барабаните си, аз си изкрещявам червата навън, а Riky размазва всичко с китарата си.

RR: Кое е най-рокенрол нещото, което си правил?

Lorenzo:
Опитах да прекарам тайно дрога в кутия за китара през едно норвежко летище.

RR: Коя личност от миналото искаш да срещнеш и защо?

Lorenzo:
Дядо ми. Защото баща ми така и не разбра кой е бил той, така също и аз.

RR: Как избра обложката за \"Blows Your Mind\"? Страхотна е!

Lorenzo: Исках нещо шокиращо, затова поисках от Malleus да нарисува една голяма, дебела, сочна слива, но те не го направиха особено шокиращо - въпреки това мисля, че е много красиво.

RR: Мисля, че няма начин да ви видим скоро в България. Знаеш ли нещо за нашата страна?

Lorenzo: Аз съм бил веднъж в България! Когато бях на седем или осем години! Трябва да е било някъде около 1980 година. Не си спомням много от тогава, но трябва да имам снимки някъде. Спомням си едно българско хлапе, с което играех, което беше смаяно от комиксите ми - мисля, че не беше виждало нещо подобно. Мисля, че му дадох някои от тях преди да заминем, въпреки че не можеше да ги чете, защото бяха на датски език. Неща като Астерикс, Лъки Люк и Тинтин. Дали има шанс да дойдем в България? Трудно, струва ми се, съжалявам. Нашият албум изобщо издава ли се там?

RR: Моля, кажи ни повече за бъдещите ви планове?

Lorenzo: В момента записваме нов албум и работим върху много вълнуващ таен проект, който ще издуха съзнанията на всички. Предстоят ни много фестивали и турнета следващата година. Мислим да направим 100 шоута.

RR: Нещо друго да искаш да ни кажеш?

Lorenzo: Peace!
коментари [0] 
 

Ако искате да използвате нещо, правете го. Само споменавайте източника.
 
 
© 2003 Booze Project :: Смъртта е нещо върху, което нямаме контрол. Защо тогава да откачаме от страх по нея?
Ърни (от филма K-PAX)